Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je ex maakt het uit! Wat nu?

Je ex – en dan is het uit. stel dat je ex het heeft uitgemaakt, en niet jij. Jij bent nog verliefd op hem of haar. Het is dan heel moeilijk te accepteren dat het uit is. Je denkt alleen maar aan hem of haar. Het leven lijkt zonder hem of haar geen zin meer te hebben.

Je voelt je leeg vanbinnen en de bodem lijkt onder je te zijn weggezakt. Zul je ooit nog iemand vinden op wie je zo verliefd was?

Tussen tranen van verdriet en schreeuwen van woede denk je aan die leuke, spannende en romantische momenten samen.Allemaal herkenbare reacties voor iedereen van die de ex het pas heeft uitgemaakt. Logisch dat je dan wanhoopt, maar maak het jezelf niet te moeilijk, ook al is dat voor buitenstaanders een erg makkelijk advies. Bedenk vooral dat jij niet alleen verantwoordelijk bent voor het verkoop van een relatie: jouw ex is dat net zo goed!

Partners zijn nooit helemaal dezelfde. Allebei heb je een bepaalde voorkeur voor dingen die je doet, voor muziek waar je naar luistert, voor dingen die je leest… Je lacht niet altijd om dezelfde grap en  waar je ex een probleem ziet, is voor jou niets aan de hand. Dit maak het contact in relaties zo interessant.

Wanneer de relatie stuk gaat, betekent dat natuurlijk niet dat jij als persoon mislukt of niets waard bent. Je ex kan het bijvoorbeeld uitmaken omdat het contact tussen jullie niet was zoals hij of zij dit graag wilde, niet omdat jij als mens waardeloos was.

Want waarom had je ex anders verkering met je genomen? Voor heel veel mensen is het moeilijk om aan te geven wat ze van een relatie verwachten of om gevoelens in woorden uit te drukken. Of om elkaar precies te vertellen wat je verstaat onder “verkering”. Communicatie, elkaar duidelijk maken wat je voelt, denk en bedoelt, is het belangrijkste, maar tegelijkertijd het moeilijkste in een relatie.

Succes!

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*