Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Lees Hier Een Mooi Gedicht Over Liefdesverdriet. Of Schrijf Zelf Een Gedicht

Het lezen van een gedicht over je liefdesverdriet, kan je steun bieden in een moeilijke tijd. Het maakt je weer sterker en je kunt dan weer sneller met je leven verder.

Meestal worden liefdesverdriet gedichten geschreven door mannen en vrouwen die precies in dezelfde vervelende fase zitten als jij. Ze maken hetzelfde door als jou en hebben te maken met dezelfde gevoelens. Zo hebben ze veel verdriet van het verliezen van hun ex en kunnen ze hier niet goed mee omgaan.

Vijf mooie gedichten

In dit artikel heb ik vijf gedichten verzameld. Pik hier het mooiste gedicht over liefdesverdriet uit en lees het eens goed door. Je zult merken dat het dan makkelijker wordt om je liefdesverdriet te verwerken.

Niet weten wat te verwachten. Ben ik verloren in mijn gedachten. Het gedacht om jou te verliezen. Nooit had ik gedacht dat je moest kiezen. Radeloos op zoek naar jou. Geen liefde, steun of trouw. Gevochten, gestreden en verloren. De herinneringen verdwenen in de voetsporen. Alles is weg, alles is saai. Het enige wat nu nog rest…. Goodbye.

Het is alweer een paar maanden geleden, maar al mijn liefde voor jou is nooit verdwenen. Nog steeds denk ik aan je als ik opsta, of ‘s avonds als ik naar bed ga. Nog steeds ben jij mijn wereld, in de morgen, in de avond, in de nacht. Maar zo zonder jou, zijn mijn dagen kil en grauw. Zo zonder jou, is er zoveel dat er niet is.

Ik wil je nu zoveel vertellen, maar ik hou het erop dat ik je zielsveel mis.

Na elk moment geluk, kom een lange tijd ongeluk. Na elk voordeel, komt een nadeel. Na blijdschap, komt droevigheid. Na het beklimmen van de trap, komt achteraf altijd de spijt. Na liefde, komt verdriet, na het missen van je geliefde, komt iets wat niemand ziet, sommige hebben het en sommige niet.

In mijn hoofd rinkelen duizenden belletjes. Ze roepen: Het is welletjes. Het is welletjes. Ik kan niet meer geloven. In jouw gemene spelletjes. Nog eventjes… Als bij een spoorbaan wacht ik. De beloofde trein is al voorbij. Alleen het rode licht, het rode licht wil maar niet doven.

Ik verlaat jou. Jij verlaat mij. Wij verlaten elkaar. Wij zien elkaar niet meer terug. Ik verhuis naar dat verre land. Jij verhuist ergens ver weg.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Schrijf zelf een gedicht over je liefdesverdriet

Ga de uitdaging aan en schrijf zelf een gedicht over je liefdesverdriet. Het kan enorm helpen in het verwerken van je verdriet en het geeft je een rustig gevoel. Probeer minstens een uur de tijd te nemen om een emotioneel en mooi gedicht te schrijven. Het werkt verhelderend om je gevoelens op papier te zetten en je haalt er veel kracht uit.

Wanneer je aan een liefdesverdriet gedicht werkt, kun je jouw gevoelens en gedachten even helemaal loslaten. Je kunt je dan volledig concentreren op het schrijven van een mooi gedicht over liefdesverdriet. Hier kan je je voordeel uithalen.

Je ex terugwinnen

Als je over de ergste fase van je liefdesverdriet heen bent, dan breekt er een periode aan dat je weer aan andere dingen kunt denken. Misschien kom je erachter dat je je ex toch terug wil, dat je een andere relatie wil of dat je voorlopig single wil blijven. Als je je ex terug wil, dan kan je hier de ex terug methode voor volgen. Hiermee wordt het heel makkelijk om je ex weer terug te winnen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*