Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Maak Deze 4 Lelijke Fouten Niet & Win Je Ex Terug

Vraag je je af hoe je ex terug wint? Dan word je dat hier wat duidelijker. In dit artikel vertel ik je meer over wat je wel en niet moet doen om je ex terug te winnen.

Het word je dan gelijk duidelijk welke stappen je wel moet ondernemen om weer een relatie met je ex te krijgen.

Veel mannen en vrouwen maken dezelfde fouten als ze hun ex proberen terug te krijgen. Deze fouten zijn eigenlijk heel makkelijk te voorkomen, maar als je ze wel maakt, dan heeft dit fatale gevolgen. Zorg er dus voor dat je het goed aanpakt als je jezelf met je ex wilt herenigen.

Op deze pagina lees je direct welke fouten je moet vermijden. De tips die erbij worden gegeven kun je heel gemakkelijk op je eigen situatie toepassen. Door dit te doen wordt het een stuk eenvoudiger om je ex terug te winnen.

Fout 1: Te emotioneel zijn

Het is bijzonder onaantrekkelijk voor je ex als je je wanhopig opstelt en steeds zielig loopt te doen. Het maakt hierbij niet uit of je een slachtofferrol aanmeet, boos of juist verdrietig doet.

Door je emotioneel te gedragen, stel je jezelf niet echt volwassen op. Je komt erg kinderachtig en labiel over. Hierdoor word je nog veel onaantrekkelijker voor je ex. Hij of zij zal dan helemaal geen interesse meer in je hebben.

Schakel je emoties dus even uit en neem een kalme houding aan als je je ex tegenkomt. Je komt zo over als een sterke persoon en dit zal je ex alleen maar waarderen. Hij of zij zal dan weer meer interesse in je krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Fout 2: Achter je ex aan blijven lopen

Veel mensen maken de fout om achter hun ex aan te blijven lopen. Ze sturen hem of haar continu sms’jes, whatsappjes of e-mails. Stop er direct mee als je dit ook doet, want hierdoor kom erg wanhopig over. Door continu contact met je ex te zoeken, schrik je hem of haar alleen maar af.

Eigenlijk is het het beste om het contact eerst even helemaal stop te zetten, voordat je weer toenadering zoekt. Dit betekent dus dat je je ex niet belt, niet bezoekt, niet toevallig opzoekt en niet sms’t.

Fout 3: Je ex proberen te overtuigen

Een andere veel voorkomende fout die mensen maken is het overtuigen van hun ex. Je krijgt je ex echt niet terug door hem of haar ervan proberen te overtuigen dat jullie bij elkaar horen.

Deze tactiek werkt echt niet. Je ex moet namelijk wel iets voor je voelen. Als hij of zij dat niet heeft, dan kun jij er niets aan veranderen om dit wel voor elkaar te krijgen. Probeer je ex dus niet te overtuigen, want dit is echt verspilde energie.

Fout 4: Steeds hetzelfde proberen

Probeer je je ex terug te krijgen, maar werkt het niet? Dan doe je duidelijk iets fout. Stop er dus mee. Er zijn mensen die steeds hetzelfde proberen, ook al werkt het niet.

Een methode die wel kan werken om je ex terug te krijgen, is het werken aan jezelf. Dit kan je doen in de periode dat je geen contact hebt met je ex.

Richt je in die periode vooral op jezelf. Werk bijvoorbeeld aan je kledingstijl, ga sporten, eet gezonder, focus je wat meer op je werk of pak je oude hobby weer op. Door zulke kleine veranderingen in je leven toe te passen, zal je uiteindelijk lekkerder in je vel zitten. Je straalt dan veel meer zelfvertrouwen uit en dit zal je ex ook zien.

Als je ex doorheeft dat jij nu een andere persoon bent dan voor de breuk, dan zal hij of zij weer meer interesse in je krijgen. Je ex voelt zich dan weer aangetrokken tot je en het wordt uiteindelijk een stuk gemakkelijker om weer een relatie met elkaar aan te gaan.

Er zijn dus manieren die wel werken om je ex terug te krijgen. Je komt er nog veel meer over te weten in het boek Ex Terug Methode. Als je dit boek leest, dan leer je welke technieken je moet toepassen om je ex weer terug te krijgen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*