Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Mijn Ex Terug Krijgen In Een Maand? Ontdek De Tactiek

Is je relatie net voorbij en denk je continu ‘ik wil mijn ex terug krijgen”?Dan is dit niet onmogelijk.

In dit artikel wordt het je duidelijk met welke simpele tactiek je jouw ex binnen een maand kunt terug krijgen. Het is een zeer simpele, maar doeltreffende techniek waarin het vooral aankomt op geduld.

Door deze techniek toe te passen, is het mogelijk om weer in contact te komen met je ex en hem of haar weer terug te winnen. De tactiek kan een enorme bijdrage leveren aan het terugkrijgen van je ex.

De start

Het gaat erom dat je een maand, of 30 dagen, geen contact hebt met je ex. Om deze tactiek uit te voeren, is het zinvol om eerst na te gaan op welk punt je nu bent. Hierdoor kun je de situatie goed beoordelen en heb je meer kans op succes.

Voordat je de tactiek uitvoert, is het dan ook belangrijk om jezelf eerst af te vragen waarom je jouw ex terug wilt en wat je redenen daarvoor zijn. Door deze vragen te beantwoorden, kom je er direct achter of je jouw ex nu echt wel terug wilt,

Als je zeker weet dat je weer een relatie wilt aangaan met je ex, dan wordt het tijd om de tactiek uit te gaan voeren.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

De tactiek

Eigenlijk werkt de ’30 dagen tactiek’ heel erg simpel. Je zorgt er gewoon voor dat er een maand geen contact is met je ex. In deze periode kunnen jullie allebei tot rust komen. Het wordt dan veel gemakkelijker om de situatie wat objectiever te bekijken.

Binnen een maand tijd zullen de heftigste emoties wat afnemen en kun je gevoel en verstand beter van elkaar scheiden.

30 dagen geen contact, betekent ook echt dat je 30 dagen lang op geen enkele wijze contact hebt met je ex. Dit is de regel. Op deze regel geldt echter wel één uitzondering. Je ex mag wel reageren op contactpogingen van je ex. Als hij of zij jou een berichtje stuurt, dan mag je hier dus kort op reageren. Houdt de berichtjes wel kort en breidt ze niet uit. Je komt dan mysterieus over en na die maand verlangt je ex naar jouw aandacht. Hier kun je dan langzaam aan toegeven en zo zorg je ervoor dat jullie relatie weer goed komt.

Na een maand

De tactiek zet je natuurlijk niet voor niets in. Het is de bedoeling dat jullie relatie na een maand weer wordt voortgezet. Wel is het belangrijk om je na die maand niet direct te geven. Laat dus niet al je liefde zien, maar wees nog een beetje afstandelijk. Je moet ervoor zorgen dat je ex jou ervan overtuigd om weer een relatie te beginnen. Je ex doet dan moeite voor jou en het wordt dan veel gemakkelijker om een goede relatie te krijgen.

In de liefde gaat het natuurlijk om gevoel. Deze tactiek biedt je dan ook geen garantie om je ex terug te winnen. Lukt het je niet om je ex terug te krijgen op deze manier? Dan zijn er nog tal van andere methodes die misschien wel werken. Hierover lees je meer in de Ex Terug Methode.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*