Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Je Ex Vriendin Terug Krijgen. Hoe Doe Je Dat?

Wil je je ex vriendin terug? Dan zijn er een aantal manieren die je kunt toepassen om je ex vriendin terug te krijgen. Als je relatie voorbij is en er volgens jou geen reden is voor een breuk, dan wordt het tijd om in actie te komen om je ex vriendin weer voor je te winnen.

Het gros van de mannen weet niet hoe ze hun ex weer terug moeten krijgen. De meeste mannen met liefdesverdriet denken dat het onmogelijk is om ooit weer terug bij hun ex te komen.

Als je je ex vriendin terug wilt, dan is het in ieder geval verstandig om niet gelijk actie te ondernemen. Doe in ieder geval niets wat de relatie met je ex-vriendin nog verder kan beschadigen.

Het is natuurlijk helemaal niet zeker of je je ex-vriendin terug krijgt. Je kunt de kansen in ieder geval vergroten door de juiste stappen te ondernemen. Door dit te doen ben je er zekerder van dat je haar weer terug krijgt.

Kijk naar het verleden

Voordat je begint met contact op te nemen met je ex, is het wel even belangrijk dat je naar jullie vorige relatie kijkt. Ga na waar en wanneer het precies is misgegaan tussen jullie en op welke manier je dat in de toekomst kunt voorkomen. Als je niet weet hoe jullie in de toekomst met problemen om moeten gaan, dan is de kans heel groot dat het weer misgaat.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Stap voor stap

Handel stap voor stap en wees niet te snel zeker van je zaak. De ene dag kan het heel duidelijk zijn dat je ex je terug wilt, maar de volgende dag kan dit weer heel onzeker zijn. Bekijk jullie situatie dus op een realistische manier en haal jezelf niet teveel fantasieën in je hoofd. Door alles helder en realistisch te bekijken kun je het beste bepalen op welke manier je je ex vriendin terug krijgt.

Echt actie ondernemen

Als je weet hoe je jouw ex weer terug kunt winnen, dan kun je echt actie ondernemen. Het is belangrijk dat je beseft dat er alleen wat gebeurt als je echt iets doet. Wanneer je niets doet, dan gebeurt er natuurlijk ook niets. Bij het terugwinnen van je ex, is het van belang om op het juiste moment actie te ondernemen.

Contact opnemen

Na een periode van helemaal geen contact, kan je haar dan ook weer benaderen. Wacht niet te lang met het opnemen van contact. De kans wordt dan steeds groter dat ze al een nieuwe vriend heeft ontmoet. Het wordt dan natuurlijk moeilijker om hier nog tussen te komen. Doe dit ook weer niet té snel, want dan kom je weer veel te wanhopig over en daarmee schrik je je ex alleen maar meer af.

Probeer hierin een tussenweg te vinden. Neem dus niet te snel contact met haar, maar doe het langzaam en beheerst. Stuur gewoon af en toe eens een appje, sms’je of berichtje, maar laat hier een paar dagen tussen zitten. Zo lijkt het alsof jullie breuk je niet echt veel doet. Je ex-vriendin gaat dan zelf ook veel meer moeite voor je doen en je houdt de opties nog open. Door contact te houden met je ex-vriendin, ontmoet ze ook niet zo snel een andere man. Ze is dan immers nog met jou bezig en wil geen andere man ontmoeten. De kans om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen wordt dan ook weer een stuk groter.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*