Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik wil mijn ex terug

Zit het zinnetje “Ik wil mijn ex terug” voortdurend in je hoofd? Dan moet dit er echt uit! Je relatie is niet voor niets ten einde gekomen. Je kunt niet steeds de zin “ik wil mijn ex terug” blijven herhalen. Als je je ex echt terug wilt, dan zal je actie moeten ondernemen.

Je kunt pas concreet actie ondernemen als je echt zeker weet dat je hem of haar terug wilt. Vraag jezelf dit dan ook goed af. Als je eruit bent en zeker weet dat je hem of haar terug wilt, dan pas kun je beginnen met het goed maken van jullie relatie. De meeste mensen lukt het niet om hun ex weer terug te krijgen. Dit komt, omdat ze vaak fouten begaan bij het goedmaken van hun relatie. Deze fouten zijn niet meer te lijmen.

Een veelvoorkomende fout is dat ze het te snel goed willen maken. Dit werkt niet. Je krijgt je ex er niet mee terug. Het kan ook zijn dat je weer te snel vervalt in oude, verkeerde patronen en hierdoor zal jullie relatie weer mislukken.

Doorbreek oude patronen

Voordat je het goedmaakt met je ex, is het belangrijk dat je inziet tegen welke problemen jullie steeds aanlopen en hoe je deze kunt oplossen. Als je een oplossing vindt voor jullie problemen, dan kan je veel makkelijker een goede relatie ontwikkelen.

Het is dus een zaak dat jullie oude patronen doorbreken en jullie relatie op een andere manier laten verlopen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Zoek rustig toenadering

Zoek niet direct contact met je ex, maar laat hier even een periode van rust overheen gaan. Deze periode hebben jullie allebei nodig om jullie gevoelens op een rijtje te zetten.

Na een rustperiode van minstens vier weken kun je langzaamaan weer toenadering met je ex zoeken. Als je je ex echt terug wilt, dan is het belangrijk dat je het tactvol aanpakt. Ga dus niet direct bij hem of haar op bezoek. Hiermee zet je je ex voor een blok en dit werkt alleen maar afschrikwekkend. Eigenlijk werkt bellen het beste.

Bel hem of haar op een rustig moment op en laat niet merken dat je weer een relatie wilt. Toon gewoon interesse en probeer het contact wat oppervlakkig te houden. Zoek dus gewoon toenadering als goede vrienden.

Verbeter jezelf

Verbeter jezelf als mens. Hiermee maak je echt indruk op je ex. Om jezelf te verbeteren hoef je echt geen grote veranderingen te ondergaan. Begin ten eerste met je uiterlijk. Ga dus een keer goed naar de kapper, start met sporten en gezond eten, koop een aantal nieuwe outfits en vergroot je sociale leven.

Als je jezelf verbetert, dan zal je al snel merken dat je lekkerder in je vel zit. Misschien krijg je je ex er niet mee terug, maar je voelt je in ieder geval al wel een stuk beter en blaakt dan ook weer van het zelfvertrouwen. Dit is natuurlijk wel iets dat jou erg aantrekkelijk maakt voor je ex. Hij of zij zal dan weer interesse in je krijgen en jullie kunnen dan weer rustig een relatie opbouwen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*