Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ik Wil Mijn Ex Terug. Hoe Doe Ik Dat?

Zit het zinnetje ‘Ik wil mijn ex terug’ voortdurend in je hoofd? Dan moet dit echt uit je hoofd. Je kunt namelijk niet zomaar zeggen dat je je ex terug wilt, want je relatie is niet zomaar ten einde gekomen.

Voordat je concreet actie onderneemt, is het dan ook belangrijk dat je eerst even goed nadenkt of dit nu echt is wat je wilt. Als je zeker weet dat je hem of haar terug wil, dan is het een zaak om dit goed aan te pakken. Veel mannen en vrouwen lukt het niet meer om een relatie met hun ex te krijgen. Dit komt, omdat ze het verkeerd aanpakken en cruciale fouten maken. Het zinnetje ‘ik wil mijn ex terug’ wordt dan nooit meer werkelijkheid.

Maak geen fouten

Als je relatie stukloopt, dan kun je hier op verschillende manier op reageren. Wanneer je ervan overtuigd bent dat je je ex terug wilt, dan zal je dit stap voor stap aan moeten pakken. Je moet dus niet de fouten maken, die veel mensen wel maken. Maak het dus niet te snel goed.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Te snel goedmaken

Je krijgt je ex echt niet terug door het snel weer goed te maken met hem of haar. Als je een goedmakingpoging onderneemt, dan zal het zinnetje ‘Ik wil mijn ex terug’ waarschijnlijk eindigen in een wanhopige kreet waar je niets mee bereikt. Als je de relatie weer te snel wilt herstellen, dan val je ook weer te snel in dezelfde, oude patronen. Patronen waar jullie relatie op is stuk gelopen.

Voordat je het goedmaakt met je ex, zal je de oude patronen moeten doorbreken. Alleen dan kan je op een nieuwe manier met je vriend of vriendin omgaan. Jullie nieuwe relatie zal dan op een veel betere manier verlopen.

Las eerst en periode van rust in. Zo kunnen jullie allebei tot rust komen. Daarna kan je weer rustig toenadering zoeken met je ex. Door het op deze manier aan te pakken, wordt het makkelijk om weer contact met je ex te krijgen en langzaamaan een nieuwe, betere relatie ontwikkelen.

Maak weer contact

Je krijgt je ex alleen maar terug door weer contact met hem of haar te krijgen. De makkelijkste manier en doeltreffendste manier om weer contact te krijgen, is door je ex te bellen. Bellen is persoonlijker en je ex moet dan wel met je praten. Sms’en of whatsappen werkt minder snel.

Ga niet gelijk langs bij je ex

Ga niet gelijk langs bij je ex. Hiermee laat je je ex teveel schrikken en zet je hem of haar ook gelijk voor het blok. De beste methode is dus bellen. Laat tijdens het telefoongesprek niet gelijk aan je ex merken dat je hem of haar terug wilt. Praat gewoon over je dagelijkse leven en vraag je ex hoe het met hem of haar gaat. Snijdt dus niet gelijk een gevoelig onderwerp aan, maar houdt het contact eerst wat oppervlakkig. Als je gelijk weer over jullie stukgelopen relatie begint, dan is de kans groot dat je een hoop kapot maakt.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*