Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Hoe Win Je Je Ex Terug? Wat Moet Je Vooral Niet Doen

Hoe win je je ex terug? Is dat een vraag waar je graag antwoord op wil? Dan lees je daar in dit artikel meer over. Hierin vertel ik je meer over de stappen die je kunt nemen om het terugwinnen van je ex veel gemakkelijker te maken.

Door dit artikel te lezen leer je onder meer wat je echt niet moet doen om je ex terug te winnen. Het word je dan een stuk duidelijker wat je wel moet doen en je krijgt zo een duidelijk antwoord op de vraag “Hoe win je je ex terug? “

Wat moet je niet moet doen

Voor veel mannen en vrouwen, dus waarschijnlijk ook voor jou, is het vaak niet helemaal duidelijk welke stappen ze moeten ondernemen om hun ex weer terug te krijgen.

Veel mensen die hun ex terug willen, pakken het vaak helemaal verkeerd aan. Zo proberen ze op alle mogelijke manieren in contact te komen met hun ex. Als je dit ook doet, dan maak je een fatale fout. Na de breuk kun je jezelf en je ex beter even rust geven. Zo kan je beter de situatie overzien en kan je op een minder emotionele manier stappen ondernemen om je ex weer terug te winnen.

Hieronder heb ik wat punten opgesomd met dingen die je niet moet doen om je ex terug te krijgen. Haal hier je voordeel uit.

  • Contact onderhouden met de familie en vrienden van je ex
  • Proberen vrienden te blijven met je ex
  • Veel aandacht schenken aan je ex en veel bellen
  • Cadeaus kopen om de relatie weer goed te maken
  • Proberen een ruzie goed te praten
Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Contact onderhouden met familie en vrienden van je ex

Onderhoudt geen contact met familie en vrienden van je ex. Dit kan een negatief effect hebben op het terugwinnen van je ex. Vermijdt dus voorlopig het contact met familie en vrienden van je ex.

Vrienden blijven met je ex

Je maakt het jezelf erg moeilijk als je probeert om vrienden te blijven met je ex. Jullie kunnen alleen weer een relatie starten als er nog aantrekkingskracht en seksuele spanning is tussen jullie. Door alleen maar vrienden te worden met je ex bereik je het tegenovergestelde. Dit komt, omdat vrienden niet tot elkaar zijn aangetrokken en geen seksuele spanning voelen. Richt jezelf dus niet op ‘vrienden blijven met je ex’, maar probeer juist de  seksuele spanning tussen jullie weer op te peppen.

Veel contact zoeken met je ex

Waarschijnlijk denk je dat het verstandig is om contact te blijven houden met je ex, maar niets is minder waar. Hiermee krijg je je ex echt niet terug. Het is doeltreffender om in de eerste weken helemaal geen contact te hebben. Na een paar weken kan je af en toe weer contact zoeken met je ex, maar het moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Als je ex jou nooit belt, dan heeft het wellicht weinig zin om hem proberen terug te winnen.

Cadeaus kopen

Er zijn mannen die hun ex terug willen winnen door cadeaus te kopen. Als je denkt dat dit dé oplossing is om je ex terug te krijgen, dan maak je echt een grote fout. Je ex zal dit namelijk zien als omkoping en is niet meer geïnteresseerd in je.

Goedpraten van een ruzie

Als je een ruzie goedpraat, dan maak je een grote fout. Hierdoor blijf je teveel hangen in het verleden en richt je je niet op de toekomst. Op zo’n manier komt het nooit meer goed tussen jullie.

Ontdek meer over het terugkrijgen van je ex in de Ex Terug Methode. Hierin krijg je technieken aangereikt waarmee het gemakkelijker wordt om je ex weer voor je te winnen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*