Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Hoe Krijg Ik Me Ex Terug?

Je bent waarschijnlijk op deze website terecht gekomen om een antwoord te vinden op de vraag “Hoe krijg ik me ex terug?“ Het is niet helemaal mogelijk om een pasklaar antwoord op deze vraag te geven. De relaties per mens zijn weer verschillend en laten zich dan ook moeilijk vergelijken.

Wel zijn er veel grote gelijkenissen tussen de verschillende relaties op te noemen. Deze gelijkenissen zijn bij veel mannen en vrouwen hetzelfde. In dit artikel krijg je een duidelijker antwoord op de vraag “Hoe krijg ik me ex terug?” en kom je erachter dat dit niet zo moeilijk hoeft te zijn als je nu denkt.

Ontdek de fout

Als je je ex terug wilt is het belangrijk om eerst jullie relatie te analyseren. Ga na waar het nu precies fout ging tussen jullie. Bekijk jullie relatie van een afstandje. Door dit te doen kan je beoordelen welke fouten jullie hebben gemaakt. Door goed naar je relatie te kijken, kom je erachter op welke wijze je deze weer op orde krijgt.

Het kan zijn dat jullie breuk een heel andere oorzaak heeft dan jij nu denkt. Misschien denk je nu wel dat jullie relatie voorbij is vanwege een ruzie, maar het kan uiteindelijk blijken dat er iets anders aan de hand was.

Als je jullie relatie analyseert, dan is het dus verstandig om jezelf vragen te blijven stellen. Blijf doorvragen. Stel dus vragen als “Waarom kregen jullie ruzie? “, “Wat ging er aan vooraf? “, “Speelde jullie probleem al langer?” , enz.

Je komt achter de oorzaak van jullie breuk door op papier te schrijven hoe jullie laatste weken zijn verlopen en wat het aandeel van jou en je ex hierin is geweest. Door dit te doen wordt het je al snel duidelijk waar het werkelijke probleem nu ligt. Je kunt dan bedenken hoe je dit probleem in de toekomst kan voorkomen.

Als het onmogelijk is om het probleem te voorkomen, dan zal je eerst goed moeten nadenken of het wel verstandig is om weer een relatie met je ex te beginnen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Kijk naar jezelf

Bij het goedmaken van een relatie, is het noodzakelijk dat je kritisch naar jezelf kijkt. Het helpt niets om je ex overal de schuld van te geven. Je hebt namelijk zelf ook een bijdrage geleverd aan de breuk. Door je eigen gedrag goed onder de loep te nemen, weet je ook wat je aan jezelf kunt veranderen om jullie relatie weer goed te krijgen.

Neem een paar weken afstand

De eerste weken na de breuk is het vooral belangrijk dat je afstand neemt van je ex. Pas na een aantal weken kan je weer toenadering zoeken. In deze periode van rust kunnen jullie alles weer op een rijtje krijgen. Je hebt dan niets aan het zoeken van contact. Het is niet voor niets verkeerd gegaan tussen jullie. De breuk had als doel om afstand te nemen van elkaar. Accepteer dit dus even en geef jezelf en je ex de ruimte om even tot rust te komen.

Heb je na een paar weken het gevoel dat jullie allebei weer wat rustiger zijn? Dan kan je ervoor kiezen om weer wat toenadering te zoeken met je ex.

In de Ex Terug Methode word je een uitgebreide uitleg gegeven over het zoeken van contact en het terugkrijgen van je ex. Door dit boek te lezen wordt het je vanzelf duidelijk wat je moet doen om je ex weer voor je te winnen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*