Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Is je relatie op de klippen gelopen, maar lijkt het onmogelijk om je ex uit je hoofd te zetten? Dan zijn er manieren om je ex terug te krijgen. Waarschijnlijk denk je nu dat dit haast onmogelijk is. Je ex het toch niet voor niets met je uitgemaakt. Toch is het misschien makkelijker dan je denkt om hem of haar weer voor je te winnen.

Als je je ex terug wilt, dan is het een zaak dat je jezelf niet opdringt. Gedraag je dus niet als een stalk(st)er en vertoon geen claimerig gedrag. Dit werkt alleen maar averechts. Hiermee stoot je je ex alleen maar verder van je af. Het werkt beter om de eerste weken helemaal geen contact meer te hebben met je ex.

Stop het contact

Stop het contact met je ex. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar om je ex terug te krijgen zal je eerst het contact tussen jullie moeten stoppen. Er moet minimaal een periode van een maand aan stilte zijn tussen jullie voordat je weer contact zoekt met je ex. In deze periode kan je weer wat tot rust komen en zakt de spanning. Bovendien hebben jullie deze tijd nodig om elkaar te gaan missen. Zoek dus pas weer contact na een paar weken. Wacht hier ook geen maanden mee, want dan wordt de kans dat jullie samenkomen steeds kleiner.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Eerst gewoon vrienden

Als je weer contact hebt met je ex, vraag hem of haar dan om een keer gezellig wat te gaan drinken. Gewoon om even wat bij te kletsen. Maak hem of haar op een subtiele manier duidelijk dat je dit gewoon wilt doen als vrienden en dat je hier verder geen bedoelingen mee hebt. Zo leg je geen druk op de situatie en zal hij of zij veel sneller instemmen met een afspraak. Behandel je ex tijdens jullie afspraak wel als een date.

Wakker het vuurtje weer aan

Ooit heeft je ex wat voor je gevoeld en dit gevoel kan niet ineens weg zijn. Er is dus iets over van dit gevoel voor jou. Misschien wel genoeg om dit weer te laten groeien. Het is dus de bedoeling dat je dit gevoel weer aanwakkert. Probeer dit niet direct bij een eerste afspraak tussen jullie te doen. Geef het gewoon de tijd. Nodig hem of haar een keer bij je thuis uit en zoek dan de spanning op. Als je aanvoelt dat je ex ook nog wat voor je voelt dan kan je natuurlijk steeds dichterbij gaan zitten, totdat jullie weer gaan zoenen.

Vergroot het verlangen

Houd het contact vriendschappelijk totdat jullie gaan zoenen. Door je ex als een normale vriend of vriendin te behandelen wek je bij hem of haar misschien alleen maar meer verlangen op. Je kunt het verlangen nog iets meer vergroten door iets te vertellen over een date die je binnenkort hebt. Doe dit alleen als je ex er naar vraagt of je met iemand aan het daten bent. Als je ex echt nog iets voor je voelt dan zal hij of zij sneller proberen om je terug te krijgen.

Maak jezelf aantrekkelijker

Je maakt jezelf nog aantrekkelijker voor je ex als je aan je uiterlijk werkt. Ga dus sporten, kleed je leuker en eet gezonder. Waarschijnlijk ben je nu onweerstaanbaar en zal hij of zij nog meer naar je verlangen. Door meer met je uiterlijk bezig te zijn geef je je ex het signaal af dat je bent veranderd.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*