Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Hoe kan ik mijn ex terugwinnen?

Als je kampt met liefdesverdriet dan wil je vaak maar een ding; je ex terugwinnen. Je voelt je alleen, leeg en mist je ex vreselijk. Je bent weer helemaal op jezelf aangewezen en dit voelt niet goed.

Als jullie relatie net voorbij is, dan zal je het alleen moeten doen.Vooral als je een lange relatie hebt gehad, dan kan het erg moeilijk zijn om niet meer alles met je ex te delen. Je gaat weer terug naar de tijd voordat je je ex ontmoette. Het kan zijn dat je na een paar weken ontdekt dat je het single leven heerlijk vindt, maar het kan ook gebeuren dat je je ex nog meer gaat missen. Je wilt weer een leven met hem of haar en je wilt het liefste je ex terugwinnen.

Je ex terugwinnen is in theorie niet zo heel erg moeilijk, maar door je emoties kan het in de praktijk wel lastig zijn. Bovendien heb je nog niet geleerd op welke manier je je ex kunt terugwinnen.

Als je zeker weet dat je je ex wilt terugwinnen dan is het dus van belang dat je dit op de juiste manier doet. In dit artikel geven we je wat tips. Als je deze tips echt serieus uitvoert, dan vergroot je de kans om je ex terug te winnen.

Analyseer jullie relatie

Voordat je stappen onderneemt is het zinvol jullie relatie te analyseren. Ga na waar het is misgegaan tussen jullie, wat je ex tegen je heeft gezegd en of het al een langere tijd niet goed ging tussen jullie. Het is ook erg belangrijk dat je je eigen gedrag analyseert. Misschien was je wel een enorme rotzak of bitch of was je juist weer veel te lief. Als je erachter bent gekomen waarom het uit is gegaan tussen jullie, dan kun je je misschien wel schuldig voelen. Toch is het belangrijk dat je nog even geen contact zoekt met je ex om bijvoorbeeld je excuses aan te bieden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geef je ex de ruimte

Geef je ex dus de ruimte om ook weer even bij te komen van de stressvolle tijd. Zoek dus geen contact met je ex, maar ook met vrienden of familie van hem of haar. Als je deze toch onverwachts tegen komt, dan is het belangrijk dat je niet over je ex praat.

Ook al heb je nu geen contact met je ex, het is wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij of zij jou niet vergeet. Probeer dus ‘per ongeluk’ contact met je ex te krijgen. Op deze manier kun je het contact tussen jullie weer voorzichtig opbouwen en ervoor zorgen dat jullie weer een relatie krijgen.

Spreek vrijblijvend wat af

Na jullie eerste contact zal je uiteindelijk vervolgstappen moeten ondernemen. Maak een afspraak met je ex om gezellig iets te gaan drinken als goede vrienden. Tijdens jullie afspraak moet er echt een ongedwongen sfeer hangen. Spreek dus niet direct je gevoelens uit en houdt deze ook onder controle. Probeer ook niet over jullie vroegere relatie te praten, maar geniet gewoon van een leuke avond.

Leef je leven

Om je ex terug te winnen is het belangrijk dat je een onafhankelijk en lekker leven leidt. Je leeft maar een keer en het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je alleen nog maar ongelukkig en bedroeft voelt omdat jullie relatie voorbij is. Bovendien moet je ex ook een reden hebben om weer bij je terug te komen. Als je je leven weer oppakt dan zal je je al snel weer gelukkiger voelen. Dit straal je dan ook uit en dat is weer veel aantrekkelijker voor je ex. Hij of zij krijgt dan weer meer interesse in je. Vergeet ook niet dat het niet voor niets is uitgegaan tussen jullie en dat het niet direct goed kan komen.

Werk aan je uiterlijk

Je kunt er ook voor kiezen om je uiterlijk wat meer te verbeteren. Dit is niet altijd nodig, maar het kan je wel een goed gevoel geven. Naast het feit dat je door sporten een strakker figuur krijgt, is dit ook nog eens een prima tijdsbesteding. Tijdens een uurtje sporten denk je niet aan je ex, maar ben je met heel andere dingen bezig. Als je meer aan je uiterlijk werkt, dan zal je al snel merken dat je meer aandacht krijgt van leuke mannen en vrouwen. Dit geeft je zelfvertrouwen natuurlijk weer een enorme boost. Hierdoor zal het contact tussen jou en je ex veel makkelijker verlopen en kunnen jullie weer een relatie opbouwen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*