Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Ex Terug Winnen: 5 Tips Om Je Ex Terug Te Winnen

Je ex terug winnen is niet gemakkelijk, maar het is ook niet altijd onmogelijk. In dit artikel vind je vijf tips die het gemakkelijker maken om je ex weer terug te winnen.

Uit deze verschillende tips kun je ideeën opdoen om je ex weer terug te krijgen. Pas de tips toe op jouw persoonlijke situatie en haal hier je voordeel uit.

Stop elke vorm van contact

Stop met het versturen van sms’jes, whatsapp berichten of e-mails. Het kan voor je ex heel bedreigend overkomen om steeds contact te zoeken. Door hem of haar te bestoken met berichtjes kom je over als een wanhopige stalker. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat je ex helemaal geen contact meer met je wilt.

Stop dus snel met het versturen van berichtjes naar je ex. Door een tijd geen contact meer met je ex te zoeken, raakt hij of zij weer nieuwsgierig naar je. Op deze manier zorg je er sneller voor dat je ex jou weer terug wilt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Denk positief

Laat anderen, en vooral je ex, zien dat jij een sterke persoon bent. Dit doe je door gewoon door te gaan met je leven en een positieve houding aan te nemen. Als je ex ziet dat jij veel verdriet hebt, dan ben je niet meer aantrekkelijk voor hem of haar.

Je kunt positief blijven, door zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Besteedt bijvoorbeeld meer tijd aan je vrienden, ga lekker sporten, doe iets creatiefs of maak een stedentrip. Door veel leuke dingen te doen, word je vanzelf wat vrolijker en denk je niet meer voortdurend aan je ex. Door jezelf een positieve instelling aan te meten, wordt het veel gemakkelijker om door te gaan met je leven. Je kunt je ex dan ook makkelijker terug winnen.

Handel volwassen

Moet je nog wat zaken met je ex afhandelen? Doe hier niet moeilijk over en stel jezelf volwassen en kalm op. Probeer het zakelijke gedeelte los te zien van het emotionele stuk.

Zeg niets over je ex

Waarschijnlijk heb je veel verdriet om jullie breuk en ben je hier kwaad over. Het is dan erg aantrekkelijk om tegen anderen negatief over je ex te praten. Doe dit echter niet. Dit kan namelijk tot problemen leiden als je je ex weer hebt teruggewonnen. Het is dus verstandiger om neutraal over je ex te praten.

Denk aan jezelf

Denk nu even aan jezelf. Zorg ervoor dat je jezelf blijft verzorgen. Dit doe je niet alleen door er goed verzorgt uit te zien, maar ook door te letten op je voedingspatroon en voldoende te bewegen.

Ook al zit je nu in een dip en kost het meer moeite om je lichaam te verzorgen, toch is het een aanrader om dit wel te doen. Je geeft je lichaam dan de aandacht die het nodig heeft en hierdoor zal je zelf ook lekkerder in je vel zitten.

Als je jezelf goed behandelt en er verzorgd uit blijft zien, dan ben je aantrekkelijker. Je kunt dan veel makkelijker genieten van je leven. Je straalt dan weer positiviteit uit, iets dat je ex ook ziet. Het wordt dan uiteindelijk veel gemakkelijker om je ex terug te winnen.

Wil je meer weten over de manieren waarop jij je ex terug kunt winnen? Lees er dan alles over in Ex Terug Geheimen. Dit boek geeft je handvatten die je kunt toepassen om je ex weer terug te krijgen.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*