Web Analytics

Ex Terug Geheimen

Win Snel Je Ex Partner Terug

Doeltreffende Ex Terug Tips & Wat Je Niet Of Wel Moet Doen

Wat zijn nu de meest doeltreffende ex terug tips? Daarover lees je meer in dit artikel. Hierin word je verteld wat de meest slimme manieren zijn om je ex terug te krijgen.

Het zijn tips waar je zelf waarschijnlijk niet aan hebt gedacht. Dankzij deze tips wordt het veel gemakkelijker om je ex weer voor je te winnen.

Elke relatie is weer anders en het is dan ook niet mogelijk om de tips echt letterlijk te kopiëren. Ze geven je slechts openingen om je ex weer terug te krijgen. Pas de tips dus toe op je eigen situatie en haal hier je voordeel uit.

Een maand geen contact

Zoek een maand geen contact met je ex. Dit is waarschijnlijk erg moeilijk en het gaat helemaal tegen je gevoel in, maar het is wel een van de slimste manieren om je ex weer terug te krijgen. Als je een maand geen contact hebt met je ex, dan geef je hem of haar de ruimte en de tijd om jou te gaan missen.

Als jij je ex terug wilt, dan is het echt van belangrijk dat hij of zij je mist. Het wordt dan veel gemakkelijker om weer een relatie met je ex aan te gaan.

Wanneer jouw ex je mist, dan zal hij of zij in contact met je willen komen. Na een maand neemt je ex waarschijnlijk wel contact met je op om iets af te spreken. Tijdens de periode dat jullie geen contact hebben, kunnen jullie alles op een rijtje zetten. Het is trouwens wel verstandig om je ex niet helemaal te negeren. Als hij of zij nu eerder contact met je opneemt, dan kun je best wel reageren. Laat het in ieder geval van hem of haar afhangen en zoek zelf geen contact met je ex. Je merkt dan vanzelf wel of je ex jou mist. Als dit zo is, dan wordt het veel gemakkelijker om jullie relatie weer voort te zetten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geen seks met je ex

Als het over is tussen jullie, is het zinvol om de komende maand ook geen seks te hebben met je ex. Sommige stellen die uit elkaar zijn, houden nog contact en hebben ook nog seks met elkaar. Dit is niet zo gek, want het voelt natuurlijk vertrouwd om seks te hebben met je ex. Je weet precies wat de ander lekker vindt en je bent ook goed op elkaar ingespeeld.

Ook al is het erg verleidelijk om seks met elkaar te hebben, doe het niet. Onderdruk de behoefte hieraan. Als je een paar keer met je ex hebt afgesproken, dan wordt de seksuele spanning tussen jullie steeds groter. Het zal dan veel gemakkelijker worden om je ex weer voor je te winnen.

De seksuele spanning kan een heel belangrijke reden zijn om weer een relatie met elkaar aan te gaan. Dit is helemaal geen probleem, want seks is een van de belangrijkste onderdelen in een relatie.

Vrienden blijven

Als je ex zegt dat hij of zij vrienden met je wilt blijven, dan kan dit erg pijnlijk zijn. Wordt niet direct boos of verdrietig als je ex dit tegen je zegt. Stem ermee in, maar zorg er dan wel voor dat er altijd een seksuele spanning tussen jullie hangt. Vrienden hebben geen seks met elkaar, maar stelletjes wel. Door ervoor te zorgen dat er een seksuele spanning tussen jullie in hangt, wordt de kans groter dat je ex jou ook weer terug wilt.

In de Ex Terug Methode vind je meer handige tips en technieken. Je leest en leert hier meer over het terug krijgen van je ex.

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*